Solcelle pakker Ø drift
(Velegnet til kolonihave, ødegårde, camping mm.)

Boema technic danmarkPakke 1 er som udgangspunkt opbygget som 12 volts anlæg. Men både solcelle setuppet med 2x100 watt og den medfølgende laderegulator kan omstilles til 24 volt drift.
Det betyder at man ved ønske om at øge sin inverter effekt kan ombygge anlægget til 24 volt. Det forudsætter dog ændring i batteri og inverter model.
Kontakt os for pris ved ønske om 24 volt.

 

Boema Technic

 

Pakkesæt Ø-drift Type 2 (Hybrid/net support).
Type to anlægget har en anden type inverter som kan tilsluttes evt. elnet såfremt man har adgang til elnet, men gerne vil egenproducere mest muligt.
Anlægget kan programeres til at prioritere batteri eller net, og kan fungere helt uden net support. Anlægget leverer IKKE strøm baglæns til elnettet.
Pakke 2 sættet kan nemt opgraderes til 24 volt mod en mindre merpris som omfatter et ekstra batteri da det forudsætter 2x12 volt.
Kontakt os for pris og levering.

boema technic danmark

Disse tilbud kan ændres nårsomhelst og uden varsel.
Vi arbejder hele tiden på at finde de bedste løsningsmuligheder og komponenter. Der kan derfor forekomme ændringer i komponentvalg.
Kontakt os derfor før endelig bekræftelse af ordre eller bestilling så vi kan oplyse nyeste konfiguration. Hvis man ønsker let afvigende anlægstype, mere eller mindre effekt, da blot kontakt os, så sammensætter vi et tilbud ud fra kundens ønsker.

Tilbage til forsiden